9 Temmuz 2013 Salı

ARTBURGAC 1 yaşında...ARTBURGAC 1 year old ...

ARTBURGAC bugün bir yaşını dolduruyor.Bu bir yıl boyunca,  dünyanın her tarafından 770 sanatçıyı sizlerle buluşturdum.Elbette önümüzdeki günlerde daha niceleriyle birlikte olacağız ve onların çalışmalarını yine ARTBURGAC içerisinde göreceğiz. Hepsine minnettarım, onlar dünyayı yaşanabilir kılıyorlar. Sanat hayatı güzelleştirdiği gibi; izleyenine de ,çirkinliklere karşı baş kaldırma cesaretini  veriyor. Türkiye'de yaşananlar bunun en güzel örneğidir işte... Kaba kuvvete karşı o güzel insanların ; mizahla, şarkıyla, resimle ve aşkla direnmesi, başkaldırması ancak  bu estetik bilinçle olabilir.Bu bilinci olmayan eline satır, diğeri sazını alır.Hepinizin dostluğundan gurur duyuyorum.

Yaşasın özgürlük, yaşasın sanat.

Today ARTBURGAC one year old.During that time,I introduced to you 770 artists from all over the world.It is my great pleasure.I am grateful for all the artists , life is fine with them.
Of course, many more artists will meet in the coming days  and ARTBURGAC will publish several instances of those studies.I'm very pleased that in this  year ,117,000 visitors are examined to my blog.Your friendship, giving me proud. Thank you very much to all.
Long live! freedom, long live ! the art .
Bülent Burgaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bülent Burgaç (Bulent Burgac)

https://www.instagram.com/artburgac/ https://www.saatchiart.com/artburgac https://www.facebook.com/bburgac https://www.facebook.com/bulentbu...